'Op je plek'® Masterclass voor professionals

Er zitten nog te veel mensen opgesloten in hun baan en daarom zoek ik ambassadeurs!
Jij kan er bij zijn op vrijdag 29 september 2023 van 10:00 - 16:00 uur!


Momenteel wordt er nog maar op kleine schaal onderzoek gedaan naar het ‘opgesloten zitten in de baan’, of zoals we dit in de literatuur benaderen als 'locked at the job’. Toch blijkt uit recent promotieonderzoek dat 1 op de 5 medewerkers hiermee kampt. Daarnaast heeft meer dan 50% van de medewerkers deze ervaring wel eens in zijn of haar carrière ervaren. Én dat terwijl er in de praktijk weinig aandacht aan besteed wordt.

Gebaseerd op multidisciplinair wetenschappelijk onderzoek sla ik, dr. Merel Feenstra-Verschure, met deze masterclass een brug met de praktijk. De masterclass geeft jou als professional handvatten om in je baan er voor te zorgen dat je mensen die ‘opgesloten zitten in hun baan’ sneller kunt signaleren, inzicht geven hoe hier mee om te gaan en ontmoet je gelijkgestemden met een schat aan ervaringen. 

Doelgroep 

De masterclass is er exclusief voor HR adviseurs/business partners, organisatiepsychologen, (loopbaan)coaches, managers en bedrijfsartsen. Het aantal plaatsen is beperkt (max. 15 personen) om zo een open, veilig en vertrouwde sfeer te kunnen garanderen.

Boek je vóór 31 juli a.s. dan kun je gebruikmaken van een vroegboekkorting (scheelt toch alweer €50,-). Vroegboekcode: Unlocked 

Locatie & Kosten 

De eerstvolgende masterclass voor professionals vindt plaats bij de Groene Afslag aan de A1 in Laren. Voor deze masterclass betaal je € 389,- exclusief BTW. Bij dit bedrag is inbegrepen een heerlijke gezonde lunch, koffie en thee inclusief versnaperingen, diverse materialen en een certificaat van deelname. 


De locatie is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Nog beter kom met het openbaar vervoer!

Reacties van eerdere deelnemers

‘Inspirerend', ‘boeiend onderwerp’, ‘stof tot nadenken’, ‘leerzaam’, ‘lekker actief’, ‘voor herhaling vatbaar’, ‘geeft denkwerk mee’ en ‘tijd voor actie’ 

Inhoud 'Op je plek'® Masterclass 

  • Theoretische inzichten over 'opgesloten zitten in de baan' zoals oorzaken, gevolgen maar ook het proces dat mensen doormaken
  • Concrete handvaten hoe dit onderwerp beter bespreekbaar te maken
  • Interactieve poll’s 
  • Casussen bespreken en vragen beantwoorden 
  • Dialoogsessies a.d.h.v. concrete vraagstukken 
  • ‘Op je plek’® Check